Del 1 - Skapa koncernstruktur

Koncern, Kom igång

Aktivera först koncernrapportering i Fortnox för var och ett av bolagen som ska ingå i koncernstrukturen.

(För att aktivera i Fortnox behöver man först och främst kontakta Fortnox (säljavdelningen) för att beställa licenser för Fortnox Koncernrapportering. Därefter går det att beställa och fördela licenser mellan användarna som vanligt.)

I moderbolaget går du till Administration och väljer Koncern.

Klicka sedan på knappen Lägg till organisation.

Välj det första bolaget som du vill lägga till som dotterbolag i koncernstrukturen.

För att redigera koncernträdet kan du trycka på Redigera.

Klicka sedan på Lägg till för att lägga till ytterligare koncernbolag i koncernstrukturen.

Tveka inte att höra av dig till supporten om du behöver hjälp!