Transaktioner och kvitton på webben

Företagskort

Upptäck hur du enkelt kan hantera transaktioner och kvitton för ditt Fortnox Företagskort genom att använda webbtjänsten.

Användare

Kopiera länk hit

I denna vyn kan användaren se alla sina transaktioner och en historik på transaktioner som är bokförda. Användaren kan inte bokföra transaktionerna här på webben utan behöver hantera dem i appen.

Du kan läsa mer om hur man hanterar transaktioner i appen här:

Kortadministratör

Kopiera länk hit

Som kortadministratör kan du se alla transaktioner som har skett med företagskorten för samtliga användare. Du kan här filtrera ut om du endast vill se transaktioner för en specifik användare.

För att kunna hantera transaktioner på webben behöver du ha en bokföringslicens. Du hanterar då dessa i Meny - Transaktioner. Läs mer om hur du hanterar transaktioner på webben här: Bokföring från kontoutdrag