Dina kort i appen

Företagskort

Upptäck bekvämligheten med att hantera dina företagskort direkt i Fortnox appen och få full kontroll över dina transaktioner och utgifter på ett enkelt sätt.

Dina kort hittar du i Fortnox appen under Meny - Dina kort. Här ser du alla dina företagskort du har på din användare. Om du klickar in dig på ett kort kan du se hur mycket som spenderats på kortet och även din köpgräns.

Här kan du även låsa ditt kort om du till exempel tappat bort det.

För att se din pinkod och kortuppgifter behöver du identifiera dig med Bank-ID.