Rapporter - Topplista kund

Fakturering

Genom rapporten Topplista kund får du ut en lista på vilka kunder som du sålt mest till under en viss period.

Listan visar hur mycket du sålt för till varje kund och även hur stor andel av den totala omsättningen som försäljningen till de olika kunderna motsvarar. Rapporten tar bara med de kundfakturor som är bokförda och försäljningssumman inkluderar även frakt- och fakturaavgift.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Fakturering hittar du rapporten Topplista kund.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten.

Visa TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.