Rapporter - Lagerlista

Fakturering

Genom rapporten Lagerlista får du information om alla artiklar som är märkta som lagervaror.

(Rapporten finns endast om man inte använder Fortnox Lager. Med Fortnox Lager ersätts denna rapport av Lagervärdesrapport.)

Du får veta vilken lagerplats de har, antal kvar i lager och om de understiger antalet för lagervarning, kalkylkostnad per artikel samt hur stort lagervärdet är. Lagervärdet beräknas genom att multiplicera antal i lager med artiklarnas kalkylkostnad.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Register och listor hittar du rapporten Lagerlista.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida .

Visa TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.

Obs! Tänk på att utskriften av Lagerlistan inte går att bakdatera. Det vill säga att du kan inte styra vilket datum du vill att lagerlistan ska skrivas ut till och med. Behöver du din Lagerlista för att till exempel göra en inventering vid årets slut, behöver du se till att du skriver ut den på rätt datum.