Rapporter - Reskontralista

Fakturering

I rapporten Reskontralista får du information om din kundreskontra, vilka kundfakturor som är obetalda per ett visst datum.

Datumfältet avser fakturadatum och för att få med alla obetalda kundfakturor bör du välja ett datum långt bakåt i tiden. När du fyllt i vilket datum du vill ta ut rapporten från fyller du i fram till och med vilket datum du vill visa din kundreskontra. Observera att de kundfakturor som registrerats som betalda efter det datumintervall du tar ut rapporten på kommer visas som obetalda. Kundreskontralistan kan sorteras efter kundnummer, fakturanummer eller företagsnamn. Vill du kan du även välja att visa de kundfakturor som blivit delbetalda eller slutbetalda.

För att skriva ut din kundreskontra klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Fakturering hittar du rapporten Reskontralista.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten.

Visa TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.