Inställningar - Prislistor och enheter

Fakturering

Vill du använda dig av olika prislistor och enheter behöver du lägga upp dem i inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet.

Välj sedan Fakturering - Prislistor och enheter. För prislistorna fyller du i en kod, en benämning och en eventuell kommentar. Du ställer även in vilken lista som ska vara förvald när du skapar offerter, order och fakturor.

När det gäller enheter lägger du till en kod och en beskrivande text, avsluta med att Spara. Om du lägger till en engelsk översättning i kolumnen KOD ENG så används den om engelska är valt som språk för utskrifter. Koden är det som syns på fakturan till kund.

Priser på artiklarna lägger du in på respektive artikel i artikelregistret.

Läs mer här:
Artikelregister
Prislistor och prisuppdatering‍