Inställningar - Kostnadsställen

Fakturering

Vill du använda dig av kostnadsställen för att kunna koppla intäkter och kostnader till en viss enhet på ditt företag behöver du aktivera stöd för kostnadsställen.

Klicka på kugghjulet uppe till höger, välj Fakturering och sedan Kostnadsställen och aktivera funktionen. Vill du att markören ska stanna i fältet för kostnadsställe när du skapar en faktura och använder dig av tabbtangenten eller entertangenten väljer du JA under Låt kostnadsställe ingå vid tabb-/enterinmatning. Avsluta med att Spara.

När du aktiverat stöd för kostnadsställe går du till Register - Kostnadsställen och lägger upp de kostnadsställen du vill använda dig av.

Läs mer här: Skapa kostnadsställe