Flytta transaktionsrader på en kundfaktura

Fakturering

I denna artikel kommer du att lära dig hur man enkelt flyttar transaktionsrader på en faktura för att organisera och strukturera informationen på ett effektivt sätt.

Har du skapat en kundfaktura med en viss artikelordning kan du väldigt enkelt byta ordningen genom en så kallad "drag and drop"-funktion.

Gå in på den kundfaktura som du vill förändra och klicka på pilsymbolen som du hittar längst ut till höger på den aktuella artikelraden. Dra raden dit du vill ha den och släpp sedan. På detta sätt kan du väldigt smidigt ändra ordningen och skapa mellanrum mellan raderna på en kundfaktura.

Du gör på samma sätt även på order, offerter och leverantörsfakturor.