Sök belopp

Bokföring

Letar du efter en verifikation som du vet innehåller ett visst belopp kan du använda dig av funktionen Sök belopp. Gå in på Bokföring - Sök belopp och fyll i vilket belopp det är du vill göra en sökning på. Vill du söka på ett intervall från ett belopp till ett belopp kan du även skriva in detta intervall och klicka på Sök.

Du har även möjlighet att utöka din sökning genom att välja en specifik verifikationsserier, ett visst datumintervall eller ett visst konto. Sökningen kan göras på totalbelopp eller ett intervall per verifikationsrad.

Om det finns verifikationer med det belopp eller verifikationer i det intervall du sökt på kommer sökresultaten att visas i en lista och du kan se verifikationernas serie, bokföringsdatum, beskrivning, konto, transaktionsinfo samt om beloppet bokats upp i debet eller kredit.