Automatisk utloggning

Hantera Fortnox

Vill du loggas ut från programmet när du varit inaktiv under en viss tid kan du ställa in tiden för automatiskt utloggning.

Klicka på ditt företagsnamn uppe till höger i programmet och välj sedan alternativet Inloggningsuppgifter.

Du kommer då till nedanstående vy där du ställer in om du t.ex. vill loggas ut efter en timmes inaktivitet. Så fort du klickar på en flik eller knapp i programmet börjar nedräkningen om från början igen.

(OBS! Tänk på att om du har loggat in via BankID inloggningen kommer du att automatiskt bli utloggad ur programmet om du varit inaktiv i 1 timme. Detta kommer att ske oberoende av den eventuella inställningen av tidsgränsen för automatiskt utloggning.)