Skriva ut listor i Fortnox

Hantera Fortnox

I Fortnox finns det många olika register och listor så som till exempel kundregister, leverantörsregister och kundfakturalista, leverantörsfakturalista.

Det går att skriva ut alla dessa typer av listor och register ifrån Fortnox för att få ut det på papper. Ovanför varje register och lista som du finner i programmet kommer du att finna ikonen Skriv ut lista, vilket betyder att den aktuella listan du är på går att skriva ut genom att klicka på den. Det är bara den aktuella sidan av den lista eller det register du står på som kommer att skrivas ut när du klickar på knappen och inte hela listan eller registret. Då får du byta sida om du har flera för att välja att skriva ut nästa.

För att skriva ut den aktuella lista som du står i klickar du på ikonen Skriv ut lista.

Fullständig sammanställning av alla listor och register som går att skriva ut från Fortnox:

Fakturering:

• Kundfakturalista

• Påminnelselista

• Husarbete

• Avtalsfaktureringslista

Offert:

• Offertlista

Order:

• Orderlista

Bokföring:

• Verifikationslista

• Periodiseringar

• Sök belopp

Register:

• Artikelregister

• Kundregister

• Leverantörsregister

• Kontoplan

• Projektregister

• Kostnadställen

Anläggningsregister:

• Anläggningstillgångar