Fortnox Guide - Hjälpguider i programmet

Hantera Fortnox

Fortnox hjälpguider är ett verktyg som guidar dig igenom systemet. Genom att aktivt klicka dig igenom programmet och genomföra de olika stegen i guiderna behöver du inte vara orolig för att göra fel.

Guiderna hjälper dig längs vägen genom att förtydliga steg som vanligtvis kan väcka frågor och föreslår länkar till hjälpavsnitt om ytterligare fördjupning krävs.

Symbolen nedan kommer du se nere till vänster i bild och kan genom att trycka på denna starta de guider som önskas.

Ser du ingen ikon för guiderna så kan detta bero på att du saknar behörigheter för de guider som finns tillgängliga. Alla program kommer till en början inte att ha guider, utan dessa kommer att fyllas på löpande.

Du väljer om guiderna ska visas eller inte, genom att klicka på knappen Support uppe till höger, och sedan på knappen Visa guider/Dölj guider.