Företagets plustjänster - Överblick

Hantera Fortnox

Under Mitt Abonnemang finns samlad information om dina plustjänster såsom lönebesked, e-fakturor, kreditupplysningar och fakturatolkningar.

Klicka på ditt företagsnamn längst upp i programmet, välj sedan Mitt Abonnemang.

Klicka på Abonnemang i vänstermenyn och sedan på Plustjänster. Endast systemadministratörer‍ har tillgång till Abonnemang.

Har du plustjänstsaldo så visas här antal och giltighetstid. I tabellen visas dina använda plustjänster med möjlighet att filtrera på datum, typ och status. Ikonen till höger öppnar fakturan för de plustjänster som du fakturerats för.