Hitta byrå

Hantera Fortnox

Så här gör du för att din byrå ska synas på Fortnox.se .

Hantera synlighet mot kunder

Kopiera länk hit

För att bli synlig för kunder påFortnox.se måste du gå in i Ditt Fortnox och ändra dina inställningar under Mitt abonnemang/Kunder. Klicka på Hantera synlighet på fortnox.se.

Även om man tidigare varit synlig på hemsidan behöver man göra detta första gången. Det enda du behöver göra är att markera att du ska vara synlig på fortnox.sesamt lägga till en beskrivning (frivilligt).

Besöksadress
Följande information behöver finnas och hämtas från angiven besöksadress

• Företagsnamn

• Adress (Räcker med ort, men hela adressen måste vara giltig annars går det inte att spara.)

Kontaktuppgifter
Följande information används och hämtas från angivna kontaktuppgifter

• E-post

• Telefon

• Hemsida (frivillig)

Här kan du läsa mer om hur du fyller i dina företagsuppgifter .

Flera kontor
Har du kontor på flera orter går det även bra att lägga till dessa under övriga adresser.

Fortnox.se
När du har sparat dina inställningar hämtar vi positionen utifrån angiven adress och sparar denna, för att sedan möjliggöra att besökare på Fortnox.se ska kunna söka efter byråer att samarbeta med utifrån orten där ni finns!