Kom igång med Fortnox Skolstöd

Skolstöd, Kom igång

Fortnox Skolstöd är till för dig som undervisar i Fortnox program.

Genom skolstödet skapar du övningsföretag som dina studenter kan arbeta i. Dina studenter loggar in i Fortnox och kommer direkt åt de program och funktioner du har gett dem tillgång till.

Film: Fortnox Skolstöd

Kopiera länk hit

När du loggar in i Fortnox kommer du direkt till din studentlista där alla företag är samlade. Klickar du på ett företagsnamn loggas du in och kan se allt som gjorts i företaget. På detta sätt kan du enkelt, och oberoende av vart du befinner dig, hjälpa dina studenter och rätta de uppgifter som gjorts.

Skapa företag
Det du behöver göra för att kunna arbeta med Fortnox Skolstöd är att skapa övningsföretag till dina studenter. Läs mer här: Skapa företag i Skolstöd‍

När du skapat företagen kommer studenter kunna börja arbeta och du kan när som helst logga in i de olika företagen genom att klicka på dem i studentlistan. Vill du kan du ange både kurs och olika märkningar för att få en bra överblick utifrån studentlistan. Du har även möjlighet att ge fler lärare än du tillgång till de olika övningsbolagen. Du hittar samtliga hjälptexter här: Fortnox Skolstöd