Ange kurs och märkning

Skolstöd

I din studentlista har du möjlighet att ange kurs och märkning på de olika företagen.

Om du bara vill ändra kurs eller ange märkning på ett företag klickar du i kolumnen för Kurs eller Märkning och får då upp en mindre ruta där du kan lägga till informationen. Avsluta med att Spara.

Skulle du istället vilja lägga till kurs eller märkning på flera företag samtidigt markerar du företagen i listan och klickar sedan på knappen Ange kurs och märkningsom du hittar nere i högra hörnet. Du får då upp en mindre ruta där du anger vilken kurs eller märkning du vill att de markerade företagen ska få. Avsluta med att Spara