Massbearbeta offerter och order

Offert & Order

I denna artikel kommer du att lära dig mer om hur man bearbetar offerter och order i stor skala.

Behöver du hantera fler än en offert eller order åt gången kan du massbearbeta dem via din offert-/orderlista. Längst ut till vänster har varje offert/order en bockruta. Markera de du vill behandla och klicka sedan på någon av knapparna längst nere i vyn. Vill du markera samtliga offerter/order i en vy bockar du i den översta rutan. Det är även genom den översta rutan som du kan avmarkera alla som du bockat i.

Genom att massbearbeta på detta sätt kan du enkelt förhandsgranska, skriva ut, skicka och skapa order/faktura.