SIE-Filer - Hur läser jag in bokföringsfiler när jag har tillägget koncern?

Koncern

När du ska läsa in bokföringsfiler i din koncern, behöver du göra detta utifrån koncernmodern.

Börja med att gå till Ekonomi och sen Datahantering i vänstermenyn och se till så att du står i läget koncernmoder när du ska läsa in en bokföringsfil.

Om du står i Koncernen och ska byta till moderbolaget klickar du på knappen Visa koncernmoder.

Sedan klickar du på knappen Ladda upp bokföringsfiler.

Du kan välja att ladda upp filen genom att klicka eller dra och släppa filen/filer i boxen.