Rapporter - Hur väljer jag vilket bolag/affärsområde som en tabell/graf ska presentera i en rapport?

Koncern

Klicka på om du antingen vill lägga till en graf eller tabell i din rapport, det vill säga nummer 3 eller 4 i bilden nedan.

Här har du sedan möjlighet att lägga till en grafer som du antingen har skapat själv eller som ligger som standard i Fortnox. Sedan kan du välja vilket affärsområde eller dotterbolag (vid koncernrapport) som grafen ska presentera. På så sätt kan du använda samma tabell/graf för flera bolag/affärsområden i din rapport utan att behöva redigera den till de olika bolagen/affärsområdena.