Rapporter - Hur aktiverar jag automatisk rapportering?

Koncern

Med en inställning under Administration - Inställningar - Avancerade inställningar - Ekonomi går det att få systemet att skicka automatiskt genererade rapporter varje gång en ny sie4-fil laddas upp.

Välj vilken mall som ska användas när rapporten skapas och välj en av de grupper av användare som ska få mail (eller om rapporten inte ska skickas alls) om att en ny rapport finns tillgänglig:

Skicka ej (rapporten publiceras men inga mail skickas om att en ny rapport finns tillgänglig)

• VD

• VD och ordförande

• VD, styrelsemedlemmar och ordförande

• VD, styrelsemedlemmar och suppleanter

• Alla användare