Rapport-tabeller - Hur delar jag en tabell mellan mina organisationer?

Koncern

För att dela en skapad tabell mellan dina organisationer så gör du det genom att klicka på Ekonomi sen Analysera i vänstermenyn.

Välj därefter fliken Tabeller för att se organisationens tabeller. Klicka på titeln för den tabell du vill dela mellan organisationer.

Klicka på ikonen med de tre prickarna upp till höger, sedan välj Kopiera konfiguration till andra organisationer. Välj därefter vilken/vilka organisationer du vill kopiera tabellen till. Tabellen kommer omedelbart vara tillgänglig i de valda organisationerna.