Hur byter jag språk?

Koncern, Rapport & Analys

I dagsläget finns det stöd för svenska och engelska som språk.

Du kan både ställa in språk för användarkontot och det är även möjligt att ställa in organisationens språk.

Ställ in språk för användarkontot
Klicka på ditt namn till höger och välj Min profil.

Under Språk och meddelandeinställningar kan du välja ett önskat språk. Spara ändringarna genom att klicka på knappen Spara längst ner på sidan.

Uppdateras inte språket direkt, prova att uppdatera sidan.

Ställ in språk för organisationen
Styrelsen kan välja att automatiskt genererade texter i exempelvis styrelseprotokoll ska vara på ett visst språk oberoende av vilket språk som styrelsens användare har ställt in var för sig.

Gå in i önskad organisation. Tryck på Administration och välj Inställningar i vänstermenyn. Klicka därefter på knappen Avancerade inställningar.

Under Språk går det att välja språk för organisationen. Bekräfta ändringarna genom att klicka på Spara.