Avtalsfakturering

Avtalsfakturering används ofta för företag som ständigt gör återkommande likadana fakturor till sina kunder, exempelvis hyresfakturor.

Avtalsfakturering används ofta av företag som har återkommande fakturor . Genom avtalsfakturering behöver man inte fylla i samma information för varje faktura, utan anger istället endast vilken period som avses. Avtalsfakturering är vanligt förekommande för företag som exempelvis säljer abonnemang eller för fastighetsbolag som har återkommande hyresfakturor till sina kunder. Då kan de förbereda och göra klart all fakturering vid ett och samma tillfälle även för framtida fakturering.

Avtalsfakturering förenklar fakturahanteringen

Kopiera länk hit

I Fortnox Fakturering skapar du snabbt och enkelt avtalsfakturor för återkommande fakturor. Använder du redan vårt faktureringsprogram och vill lära dig mer om avtalsfakturering, se här .

Lär dig mer om fakturering

Kopiera länk hit

Det bästa med företagande är att få betalt, men hur går det till i praktiken? Vi har skapat en guide om fakturering där vi reder ut begreppen och förklarar allt du behöver veta om fakturor och fakturering.

Relaterade ord
Faktura

En faktura är ett dokument som anger ett betalningskrav från en part till en annan.

Företag

Ett företag är en verksamhet för att sälja varor och tjänster.