Mina integrationer

Hantera Fortnox

Mina integrationer är tillgänglig via huvudmenyn, och här visas alla de integrationer som den aktuella användaren har tilldelats.

Här kan du lätt ta dig vidare till integrationens inloggningssida, under förutsättning att integratören angivit en landningssida i sina inställningar.

Sidan innehåller alla dina aktiverade integrationer oavsett om de är publicerade eller ej. Integrationer som aktiverats tidigare, genom Administrera användare, kommer inte att synas här.

Inga aktiverade integrationer?

Kopiera länk hit

Om du inte har några aktiverade integrationer visas istället information om hur du skaffar integrationer och du får en lista över rekommenderade integrationer, om det finns några för ditt abonnemang.

Kontaktinformation

Kopiera länk hit

I de fall kontakt- och supportinformation är tillgänglig på integrationerna, så hittar du dem via punktmenyn på varje integrationskort.

Saknas denna information beror det på att integratören inte angivit någon i sina inställningar.

Inaktivera integration

Kopiera länk hit

Du kan inaktivera en integration genom punktmenyn på varje kort och sedan vidare till supportinformationen. Observera att själva köpet av integrationen inte hävs, utan att enbart kopplingen för din användare inaktiveras.