Aktivera Kvitto och resa som köpbar integration

Integration

På vår sida för Integrationer kan du köpa en produkt eller tjänst som tillhandahålls av en partner till Fortnox. Appen köps inne på sidan för Integrationer och adderas därefter till ditt Fortnox abonnemang med samma avtalsperiod som resterande produkter du har i Fortnox.

Du kommer till Integrationer genom att klicka på kundkorgen längst upp, och sedan välja Integrationer eller gå in under vänstermenyn och välj Integrationer.

Köp integrationen

Kopiera länk hit

Sök på Kvitto och resa.
Du har sedan knappen Köp hos Fortnox i högra hörnet. Välj nu antal licenser beroende på hur många användare som ska ha tillgång. Priset för integrationen är per användare.

När köpet är klart kan du antingen aktivera integrationen direkt eller välja Aktivera senare, så kan du göra detta under Administrera integrationer vid ett senare tillfälle. Det skickas även ett mail med bekräftelse till din e-post.

Tilldela behörighet

Kopiera länk hit

För att tilldela behörighet till de användare som ska ha tillgång till Kvitto och resa, klickar du på företagsnamnet uppe till höger i programmet och väljer Administrera integrationer.

Klicka sedan på Bjud in användare och välj de användare  som ska ha tillgång. De skickas då ut ett aktiveringsmejl. Det går även att kopiera länken och skicka via ett eget mejl.

I användarlistan ser du sedan de användare som åtkomst. Användaren som heter Kvitto och resa (systemkonto) och konsulter räknas inte in i antal använda licenser.

Konsulter som ska ha åtkomst bjuder du in på samma sätt som en användare.

Kom igång

Kopiera länk hit

För att komma till Kvitto och resa klickar användarna på Meny - Integrationer och sedan Gå till integration