Kopiera anställd i Fortnox Lön

Lön

För att förenkla processen med att lägga in nya anställda i ditt löneprogram, finns det möjlighet att kopiera en anställd för att utgå ifrån en anställd när man lägger upp en ny. Detta förenklar och säkerställer att du lägger upp rätt information på dina anställda.

Kopiera anställd

Kopiera länk hit

1. För att kopiera en anställd går du in under Register som du finner uppe till höger i programmet. Klicka sedan på Personal.

2. Välj en anställd i listan som du vill kopiera och klicka dig in på den anställdes personalkort.

3. I rutan Kopiera personal föreslås ett Anställnings-ID. Det Anställnings-ID som föreslås är numret efter senaste skapade anställd. Det förvalda numret går att justera så länge du inte väljer ett anställningsnummer som redan är taget.

4. Efter att du klickat på Kopiera kommer du in på en ny anställd.

5. Fyll i de uppgifter som inte kopierats och klicka sedan Spara längst ner till höger.

Uppgifter som inte följer med vid kopiering

Kopiera länk hit
  • Personnummer

• Förnamn

• Efternamn

• Postadress

• Postadress 2

• Postnummer

• Ort

• Land

• Telefon

• Mobiltelefon

• E-postadress

• Infotext

• Clearingnummer

• Bankkontonummer

• Anställd (Datum)

• Slutat (datum)

• Anställd t. o. m. (datum)

• Månadslön/Timlön blir 0 kr

• Jämkningsbelopp

• Semesterdagar

• Total semesterlön

• Rörliga tillägg

• Förskottssemester i kronor

• Ingående saldon

I Fortnox Lön går det även att skapa en mall för nya anställda.
Läs mer här: Skapa mall för nyanställda