Abonnemangsnummer

Hantera Fortnox

Abonnemangsnumret är ett unikt nummer som tilldelas företaget i samband med att man blir kund. Numret kan alltså endast tillhöra ett abonnemang.

Alla användare som har åtkomst till ett och samma abonnemang får alla samma "typ" av användarnamn, ex namn@123456, där siffrorna är just ditt abonnemangsnummer.

Det är också det nummer vi på Fortnox använder som referenspunkt för att lokalisera ditt företag hos oss. Numret återfinns även i de mejladresser som automatiskt genereras när du startar ditt abonnemang, exempelvis inbox.lev.123456@arkivplats.se, för inkommande leverantörsfakturor.

Du hittar ditt abonnemangsnummer genom att klicka på Support uppe till höger och sedan kikar nere till höger i hjälprutan.

Du hittar även abonnemangsnumret längst upp i menyn i Mitt abonnemang.