Arbeta effektivare med leverantörsfakturor

Bokföring, Spellista, 6 filmer

För att arbeta effektivt i Fortnox med leverantörsfakturor finns det flera olika lösningar du kan använda dig av.

Spela upp alla

Filmer i spellistan

Aktivera e-faktura i Fortnox-Inställningar

Bokföring, Film

I Fortnox Bokföring kan du ta emot e-faktura i ditt program, vilket innebär att din leverantör skickar fakturan från sitt affärssystem direkt in i ditt Fortnox-program. I den här videon visar vi hur du går igenom inställningarna för att aktivera e-faktura.

Meddela om möjlighet att ta emot e-faktura

Bokföring, Film

När du har aktiverat möjligheten till e-faktura i Fortnox kan du även via programmet meddela dina leverantörer att ditt företag nu kan ta emot e-fakturor. I den här filmen visar vi hur du går tillväga.

Ta emot e-postfaktura direkt i Fortnox

Bokföring, Film

I ditt Fortnox program har du en unik e-postadress som du kan informera till dina leverantörer. Via den här e-postadressen kan de maila sina fakturor till ditt företag så att du får in dem direkt i ditt program. I den här filmen går vi igen hur du går tillväga.

Ta emot pappersfakturor i Fortnox

Bokföring, Film

Om du har leverantörer som av någon anledning inte kan skicka sina leverantörsfakturor via e-post eller e-faktura, så kan du ändå få hjälp att få fakturorna tolkade och registrerade i ditt program utan att du själv behöver göra något. Aktivera en fysisk brevlåda hos oss, som vi kallar för Fakturatolkning via postalt flöde.

Aktivera automatisk tolkning

Bokföring, Film

I Fortnox kan du istället för att knappa in alla uppgifter på en leverantörsfaktura manuellt få systemet att göra det åt dig. Detta kallas Fakturatolkning. I den här filmen går vi igenom hur du går tillväga för att få dina fakturor tolkade.

Hantera inkomna fakturor

Bokföring, Film

Under fliken Inkomna fakturor ser du de fakturor som har kommit in antingen som e-faktura eller från fakturatolkningen. Med olika färger visar vi om du manuellt behöver göra något mer för att kunna registrera fakturorna i programmet.

Nyheter

I vårt nyhetsarkiv hittar du de senaste produktförbättringarna och nya funktioner i Fortnox.

Läs nyheter
Ordlista

I vår ordlista hittar du alla termer du behöver för att bli ett ess på företagande.

Gå till ordlistan
Företagsguide

Vi strävar efter att du som företagare ska kunna ägna dig mer åt det du vill. Och för det behövs mer än smarta verktyg.

Gå till företagsguiden
Utbildning

Här hittar du alla våra utbildningar, som hjälper dig att komma igång och jobba så effektivt som möjligt i Fortnox.

Utforska utbildningar