Automatkontering i Fortnox Bokföring

Bokföring, Video

Dela denna video

Automatkonteringar används för att underlätta registreringen av återkommande verifikationer. Du kan till exempel lägga upp en automatkontering för att momsen ska räknas ut och bokföras automatiskt när du bokför försäljning på ett 30-konto.

Fick du den hjälp du sökte?
Dela denna video
Nyheter

I vårt nyhetsarkiv hittar du de senaste produktförbättringarna och nya funktioner i Fortnox.

Läs nyheter
Ordlista

I vår ordlista hittar du alla termer du behöver för att bli ett ess på företagande.

Gå till ordlistan
Företagsguide

Vi strävar efter att du som företagare ska kunna ägna dig mer åt det du vill. Och för det behövs mer än smarta verktyg.

Gå till företagsguiden
Utbildning

Här hittar du alla våra utbildningar, som hjälper dig att komma igång och jobba så effektivt som möjligt i Fortnox.

Utforska utbildningar