Massuppdatera anställda

Lön

Med funktionen Massuppdatera anställda kan du uppdatera samma information på flera anställda samtidigt, istället för att uppdatera en och en. Gå till Register - Personal och markera de anställda du vill ändra, klicka sedan på Ändra markerade nere till höger.

I dialogrutan som dyker upp väljer du vilket fält som ni vill massuppdateras. Du kan välja mellan följande information:

• Avtal för löner

• Använd kalender

• Använd klarmarkera i kalendern

• Ska ingå i semesterberäkningen

• Foratyp

• Arbetstidsschema

Beroende på vad du väljer som ska ändras kommer det se olika ut i dialogrutan, vissa val är ja och nej medan andra är att du väljer utifrån en rullista.

När du gjort ditt val klickar du på knappen Nästa och kan då se en summering på vilka anställda som uppdateras, vad de gamla värdet var och vad det nya blir.

Klicka sedan på Slutför och personalkorten är nu uppdaterade.