Kalender - Visa lönebesked

Lön

När du står i kalendern kan du se alla lönebesked som skapats för den anställde. Klicka på fliken Visa lönebesked. För att se detaljer och skriva ut enskilda lönebesked klickar du på aktuell rad.

När du öppnat ett lönebesked får du upp en detaljvy där du ser vilka lönearter som ligger till grund för den anställdas lön. I kolumnen Källa står en förkortning på var lönearten hämtas ifrån:

• SCH - Lönearten hämtas ifrån arbetstidsschemat.

• LON - Lönearten hämtas ifrån en övrig registrering.

• KAL - Lönearten hämtas ifrån en kalenderregistrering.

• STD - Lönearten hämtas ifrån en registrering via standardlön.

• KPL - Lönearten är kopplad till en annan löneart.

Vill du förhandsgranska lönebeskedet klickar du på knappen Visa utskrift.