Hur skapar jag en kontobrygga?

Koncern

I vissa fall vill man inte skapa ett nytt koncernkonto utan istället använda en Kontobrygga.

Börja med att navigera till kontoplan genom att klicka på fliken Koncernkonto och sedan på underfliken Kontoplan.

Välj nu de konton som du vill brygga, genom att klicka i kryssrutorna. Högerklicka sedan och välj Brygga konton.

Välj nu det koncernkonto som du vill brygga in till.

Du kan även välja att tidsbegränsa bryggningen, välj då ett tidsintervall. Klicka sedan på Spara för att spara kontobryggan.