Massbearbeta kundfakturor

Fakturering

I den här artikeln kommer du att lära dig hur du effektivt hanterar och behandlar fakturor i bulk, vilket sparar tid och gör processen mer effektiv.

För att kunna hantera flera kundfakturor, exempelvis skriva ut eller bokföra flera kundfakturor åt gången, kan du använda dig av massbearbetningen.

Längst ut till vänster på varje fakturarad finns en bockruta. Markera de kundfakturor du vill behandla och klicka sedan på någon av knapparna längst ner till höger. Om du vill markera samtliga kundfakturor i en vy bockar du i den översta rutan uppe till vänster. Det är även genom den översta rutan som du kan avmarkera alla kundfakturor som du har valt att bocka i.

Genom att massbearbeta på detta sätt kan du förhandsgranska, skriva ut, skicka och bokföra dina kundfakturor.