Massbearbeta fakturor

Fakturering

I den här artikeln kommer du att lära dig hur du effektivt hanterar och behandlar fakturor i bulk, vilket sparar tid och gör processen mer effektiv.

För att kunna hantera flera fakturor, exempelvis skriva ut eller bokföra flera fakturor åt gången, kan du använda dig av massbearbetningen.

Längst ut till vänster på varje fakturarad finns en bockruta. Markera de fakturor du vill behandla och klicka sedan på någon av knapparna längst ner. Om du vill markera samtliga fakturor i en vy bockar du i den översta rutan. Det är även genom den översta rutan som du kan avmarkera alla som du bockat i.

Genom att massbearbeta på detta sätt kan du förhandsgranska, skriva ut, skicka och bokföra fakturor.