Inställningar - Leveranssätt och leveransvillkor

Fakturering

Lägg upp fler leveransvillkor och leveranssätt under inställningarna uppe i högra hörnet, välj aktuellt program och sedan - Leveranssätt och leveransvillkor.

Här fyller du i en kod och en text och avslutar sedan med att Spara. Om du lägger till en engelsk översättning i kolumnen TEXT ENG så används den om engelska är valt som språk för utskrifter. De leveranssätt och leveransvillkor som du sparar i inställningarna kommer du kunna använda när du sedan skapar en offert, order eller kundfaktura.

Om du har en kund som oftast har samma leveranssätt och leveransvillkor kan du gå in i kundregistret under fliken Faktureringsuppgifter och göra den kundspecifika inställningen. Skulle du skapa en kundfaktura där du använder något annat leveranssätt eller leveransvillkor kan du givetvis ändra det direkt på fakturan.