Att ta ut information från Bokio

Byt till Fortnox

I denna artikel kommer du att lära dig hur man effektivt tar ut rätt information från Bokio för att konvertera över till Fortnox.

Arbetar du i Bokio idag och vill byta till Fortnox hjälper vi dig med att överföra/konvertera ditt företag.

För att ta ut den information som du behöver till konverteringen gör du på följande sätt i Bokio:

Obs! Notera att enbart de filer som ni vill läsa behöver tas ut.

* Kundregister:
Inställningar → Ditt konto → Exportera data → Exportera alla kunder.

* Artikelregister:
Inställningar→ Ditt konto → Exportera data → Exportera alla artiklar.

* Obetalda kundfakturor:
Inställningar → Ditt konto → Exportera data → Exportera alla fakturor → Ladda ner.

* SIE-filer:
Inställningar → Ditt konto → Exportera data → Klicka på de tre pluttarna till höger → SIE 4.