Förändring Kvitto & Resa

Kvitto Resa

Vi är medvetna om problemen vissa av er upplever med att hitta Kvitto & Resa i Fortnox och arbetar för att åtgärda detta snabbt. Vi ber om ert tålamod medan vi löser frågan.
Prova gärna följande åtgärder under tiden:
1. Logga ut och sedan in igen.
2. Rensa webbläsarens cache.
3. Besök fortnox.findity.com för direkt åtkomst.
Om problemen kvarstår förbättras situationen så snart som möjligt, men ni kan alltid klicka här för vidare assistans.

Från och med 2024-05-02 kommer Kvitto & Resa att hanteras av Fortnox partner Findity AB och blir en integration. Har du frågor om Kvitto & resa vänder du dig till supporten hos Findity AB istället för Fortnox Support.

Till Findity support

Vad betyder det att Kvitto & Resa blir en integration?

Kopiera länk hit

Kvitto & Resa kommer att hanteras direkt via vår integrationspartner Findity som idag är leverantör av Kvitto & Resa. För dig som användare blir det ingen skillnad då det är samma produkt. Fakturan för produkten och din avtalsperiod kommer fortsatt att hanteras av Fortnox AB.

Vilken skillnad blir det för mig som användare av Kvitto & Resa?

Kopiera länk hit

Inloggning via webben

• Du kommer åt Kvitto & Resa från vyn Mina integrationer, istället för under menyvalet Mina program.

Appen

• Kvitto & Resa-appen kommer att fungera precis på samma sätt som tidigare.

Support

• Har du frågor om Kvitto & resa vänder du dig till supporten hos Findity AB istället för Fortnox Support. Findity support

Administration av tjänsten

• Administration av tjänsten sker fortsatt i Fortnox med du gör detta under menyvalet Administrera Integrationer.

Behöver jag som användare göra något för att fortsätta använda Kvitto & Resa?

Kopiera länk hit
  • Systemadministratören i Fortnox behöver godkänna att era uppgifter delas med Findity AB. Det görs via dialogen som dyker upp direkt på startsidan när du som systemadministratör loggar in i Fortnox.

• Genom att systemadministratören i Fortnox godkänner Finidtys användaravtal godkänner du att produkten flyttas till Findity per automatik. Finditys användaravtal kan ni läsa här: Finditys Användaravtal

Vad händer om jag inte godkänner det nya användaravtalet?

Kopiera länk hit

Du kan använda Kvitto & Resa som vanligt fram till 2024-05-02, därefter avslutas ditt abonnemang och du kommer inte längre ha tillgång till tjänsten.

Ny prissättning för Kvitto & Resa

Kopiera länk hit

I samband med att Kvitto & Resa blir en produkt via vår samarbetspartner Finditys kommer priset att justeras. Det nya priset är 99 kronor per månad och användare, oberoende av avtalsperiod.

I samband med förändringen får alla användare av Kvitto & Resa tillgång till all den extra funktionalitet som tidigare bara ingått i Kvitto & Resa Plus, vilket innefattar:

• Kopplingar till företagskort.

• Integrationer till elektroniska körjournaler.

• Möjlighet att vidarebefordra digitala kvitton från Kivra.

• Snabbare utbetalningar via Swish.

Det nya priset börjar gälla från och med din nästa avtalsperiod som påbörjas efter 2 maj 2024.

Hur hanterar jag mitt avtal efter att Findity tagit över produkten?

Kopiera länk hit

Avtalet för Kvitto & Resa hanteras fortsatt i Fortnox. Där går det att lägga till eller ta bort användare. Du hittar produkten under Mitt abonnemang och Mina integrationer i Fortnox.

Vilka är Findity?

Kopiera länk hit

Findity är en plattform för utlägg och reseräkningar.
Här läser du mer om Findity .

Jag är osäker på vilket val jag gjorde?

Kopiera länk hit

Om du vill kontrollera vilket val du gjort, kontakta oss så hjälper vi dig.

Jag råkade göra fel val, hur kan jag ändra det?

Kopiera länk hit

Om du vill ändra ditt val, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad händer när jag väljer Avsluta Kvitto & Resa i dialogen som visas i Fortnox?

Kopiera länk hit

När du i dialogen som visas i programmet väljer Avsluta Kvitto & Resa kommer produkten att avslutas automatiskt 2 maj 2024.

Om du har en avtalsperiod som förnyas innan den 2 maj och du vill avsluta Kvitto & Resa tidigare behöver du även gå in under Administrera användare - Säga upp licenser i Fotnox och säga upp licenserna

Jag har snart en ny avtalsperiod, kan jag avsluta Kvitto & Resa redan nu?

Kopiera länk hit

Du kan redan nu logga in i Fortnox och avsluta tjänsten. Det gör du under Administrera användare - Säga upp licenser i Fortnox.