SIE-Filer - Hur laddar jag upp bokföringsfiler?

Koncern, Rapport & Analys

Klicka på Ekonomi och Datahantering i vänstermenyn.

För att hämta bokföringsdatan från Fortnox klickar du på Importera från bokföringssystem.

Välj sedan det senaste datumet i bokföringen som du vill hämta från och klicka på Importera från bokföringssystem.

Har du haft bokföringen i ett externt program kan du importera den genom att klicka på Ladda upp bokföringsfiler.

Klicka eller dra och släpp filerna i rutan för att ladda upp. Fortsätt genom att klicka på knappen Ladda upp bokföringsfiler.