Mitt abonnemang

Under en övergångsperiod har dessvärre inte alla tillgång till Mitt abonnemang, detta gäller enbart om du ser Mitt abonnemang under ditt företagsnamn längst upp i programmet. Här kan du hitta information om ditt företags abonnemangsperiod, månadskostnad och avtalsperiod.

I sidomenyn klickar du på Mitt abonnemang.

I tidslinjen ser du ditt abonnemang, här presenteras nästa datum för fakturering, sista datum för uppsägningar. Tidslinjen anpassas efter eventuella uppsägningar eller öppna köp, har du symboler i tidslinjen så kan du klicka på symbolerna för att se mer. Alla priser visas ex rabatt och moms.

Kalendersymbolen presenterar din nuvarande avtalsperiod, här hittar du all information om den pågående perioden. Nästa faktureringsdatum presenteras och även vilken adress fakturan kommer att skickas till.

Penn-symbolen presenterar eventuella abonnemangsändringar, uppsägningar och tilläggsbeställningar.

Kvast-symbolen presenterar sista datum för uppsägningar, vill du säga upp en licens så måste detta ske 30 dagar innan nästa betalperiod. Detta datum visar kvasten, klickar du på symbolen presenteras en överblick på de licenser ditt företag har, här finns genvägar till Uppsägningar alternativt Administrera användare för att tilldela licenser. Ute till höger presenteras även licenser som inte är tilldelade, alltså program som inte används.

Cirkulationspilen längst ut till höger presenterar nästa avtalsperiod, här hittar du information om när nästa avtalsperiod påbörjas. Där finns information om de ändringar som genomförs inför nästa avtalsperiod, uppsägningar eller tilläggsbeställningar.