Företagets plustjänster - Överblick

Under Mitt Abonnemang finns samlad information om dina plustjänster, lönebesked, e-fakturor, kreditupplysningar och fakturatolkningar. Det är endast systemadministratören som har tillgång till Mitt Abonnemang.

Klicka på ditt företagsnamn längst upp i programmet, välj sedan Mitt Abonnemang.

Välj Mitt abonnemang i vänstermenyn och klicka sedan på Historik plustjänster.

Det finns möjlighet att söka på datumintervall, typ av plustjänst och även fakturanummer. Notera att sökningen enbart går att göra inom 90 dagars intervall vilket innebär att det max kan vara 90 dagar mellan från- och tilldatum.