Tillfällig inloggning för revisor

För tillfälliga inloggningar till revisorer i ett abonnemang rekommenderar vi följande arbetsgång:

1. Systemadministratören för abonnemanget loggar in, klickar på företagsnamnet överst och väljer Administrera användare.

Här görs först en tilläggsbeställning på den programlicens revisorn ska ha, exempelvis bokföringslicensen, för ytterligare beskrivning, klicka här

2. Därefter skapa man en ny användare åt revisorn och tilldelar denne licensen man just lagt till, enligt instruktioner du finner här.

3. Till sist mejlar du till avtal@fortnox.se och säger upp revisorslicensen. Vi ser då till att ingen faktura skapas för licensen och att den tas bort efter 30 dagar.