Tillfällig inloggning för revisor

För tillfälliga inloggningar till revisorer ber vi er att mejla till avtal@fortnox.se och ange vilka licenser som önskas.

Vi ser då till att ingen faktura skapas för licensen och att den tas bort efter 30 dagar.

När du fått bekräftelse från oss på den tillfälliga inloggningen skapar du en användare till din revisor och tilldelar denne behörighet.

Instruktioner för hur du tilldelar en användare behörighet hittar du i Administrera användare