Koppla bild till tillgång

Följ

I Fortnox Anläggningsregister kan du enkelt koppla bilder och dokument till varje tillgång. Om du till exempel har ett försäkringsbevis eller ett garantibrev som du vill koppla till en tillgång gör du det genom att klicka på tillgången i listan och sedan på den orangea bildsymbolen i mitten på högerkanten.

Har du Fortnox Arkivplats kommer du kunna koppla de filer som ligger i mappen Inbox i din arkivplats. Du har också möjlighet att ladda upp filen direkt i vyn genom att klicka på verktyget "Ladda upp". Välj den bild du vill koppla till tillgången och klicka sedan på knappen "Koppla".

I listan över dina tillgångar ser du genom bildikonen att det finns en bild kopplad. Klickar du på ikonen ser du den kopplade bilden.