Inställningar - Fakturatexter

Följ

Vill du använda en förvald fakturatext kan du lägga upp det i inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet. Välj sedan Fakturering - Fakturatexter. Här börjar du med att fylla i en kod. Skriv sedan i den fakturatext du vill använda dig av och om du vill att den ska användas på alla fakturor bockar du i det alternativet längst ut till höger. Avsluta med att spara.

När du sedan skapar en faktura kommer den förvalda texten synas på utskriften men du kan givetvis ändra fakturatext om du vill att det ska stå något annat på en specifik faktura. När du är inne på en faktura ser du fakturatexten längst nere till vänster.