Logotyp - företagets logga på utskrifter

Vill du att din logga ska skrivas ut när du skapar exempelvis en order, faktura eller ett lönebesked, laddar du upp den under Företagsuppgifter.

Under en övergångsperiod kommer du åt detta på två olika sätt. Har du tillgång till Mitt abonnemang så klickar du på företagsnamnet uppe i högra hörnet och väljer Mitt abonnemang, och sedan Företagsuppgifter i menyn till vänster.

Har du ännu inte Mitt abonnemang, så klickar du på företagsnamnet uppe i högra hörnet och väljer Företagsuppgifter

Du kan antingen leta upp din logga på din dator och dra in den över rutan för logotyp eller så klickar du på Ladda upp logotyp under verktygsknappen uppe till höger. Filformatet på logotypen kan antingen vara JPG eller PNG och filens storlek får inte vara större än 2 MB.

Observera att du måste ha en bakgrund för din logga, du kan inte ha en genomskinlig bakgrund. Om du till exempel har ditt företagsnamn i svart text utan bakgrund kommer det bli en svart rektangel på alla utskrifter där loggan ska vara.
För att få en vit bakgrund kan du öppna din logotyp i ett bildredigeringsprogram, till exempel Paint. När du öppnat bildfilen i Paint läggs det automatiskt en vit bakgrund under logotypen. Spara filen och ladda upp den som vanligt i programmet så kommer din logga att visas korrekt på alla utskrifter och i lobbyn.