Skicka påminnelsefaktura i Fortnox app

I Fortnox app ser du direkt när du behöver skicka påminnelser till de kunder som inte betalat sina fakturor i tid, och med ett par knapptryck är jobbet gjort.

Skicka påminnelser

1. Klicka på kortet som meddelar att du har påminnelser att skicka.

2. Välj vilken/vilka påminnelser du vill skicka genom att markera fakturorna i listan.

3. Tryck på fakturaraden för att få en översikt med mer detaljerad information om fakturan.

4. Tryck sedan på den gröna knappen Skicka påminnelse

QR-koder för att ladda ner appen

Öppna mobilkameran och håll över QR-koden för att ladda ner appen.

App Store Google Play
appstore-fortnox-app.jpg play-fortnox-app.jpg

Begränsningar i Fortnox app

VI arbetar löpande med att förbättra vår app, men det finns en del skillnader i vad du kan göra i programmet via appen jämfört med webben.

Läs mer här:

Begränsningar i Fakturering i Fortnox app