Filexport

Funktionen att exportera era filer från arkivplatsen styrs med behörighet via inställningarna för Register under Administrera användare.

För att exportera allt som finns i ditt lagringsutrymme klickar du på ditt företagsnamn längst upp i mitten av programmet och väljer sedan Export.

Klicka på fliken Filexport och sedan Ladda ner filer. När du klickar på den knappen kommer alla filer, dokument och information som finns i Lagringsplatsen eller Arkivplatsen att laddas hem till din dator i form av en zippad fil.