Inställningar för bokföring och verifikationsserier

Under inställningarna för fakturering hittar du även inställningar för bokföring och verifikationsserier för Fakturatjänster.

Under Verifikationsserier kan du välja vilken verifikationsserie du vill ha för Fakturatjänster. FT - Fakturatjänster är förvalt, men du kan ändra om du trivs bättre med en annan serie.

Bokföringsinställningarna hittar du under Förvalda konton. Under rubriken Fakturatjänster kan du se alla bokföringskonton som används för att bokföra användandet av Fakturatjänsterna. Det finns redan några bokföringskonton förvalda, som passar de flesta, men du kan ändra dem om du trivs bättre med andra konton.