Kontoutdrag

Går du in på Fortnoxbetalningar i menyn så hittar du alla händelser som skett via Fortnox Fakturatjänster och betalningar. Här ser du alltså alla transaktioner som görs på ditt konto för Fortnoxbetalningar.
Här ser du alla betalningar som kommit in från dina kunder. Du ser även när det gjorts en utbetalning till ditt bankkonto, och när du betalat avgifter för Fakturatjänsterna.

Vill du sortera listan efter de händelser som skett inom ett visst datumintervall anger du det i fälten Från och Till. Vid rullgardinsmenyn Transaktionstyp kan du välja om du enbart vill visa inbetalningar, avgifter eller utbetalningar.
Transaktionerna sorteras nerifrån och upp, och varje dag avslutas med en utbetalning till ditt bankkonto (om du har ett överskott hos Fortnoxbetalningar).