Inställningar för utbetalningskonto och bokföring

För att ställa in vilket konto vi ska bokföra dina utbetalningar på, klicka på Register och sedan Bankkonto. Välj ditt bankkonto och ändra sedan vilket bokföringskonto som skall användas vid bokföring av utbetalning från Fortnoxbetalningar.

Vill du ändra det bokföringskonto som används för Fortnoxbetalningar, klicka på Register och sedan Bankkonto. Välj bankkontot som heter Fortnoxbetalningar och ändra sedan där vilket bokföringskonto som skall användas vid bokföring av transaktioner från och till Fortnoxbetalningar.

Vi bokför alla händelser på ditt konto för Fortnoxbetalningar automatiskt. Konto 1938 är förvalt, och de flesta väljer att behålla det.
Om inte bokföringen stämmer överens med kontoutdraget kan det eventuellt finnas manuellt registrerade verifikationer mot 1938.