Aktivera arbetsgivarintyg

För att komma igång med Arbetsgivarintyg i Fortnox Lön behöver du ha ett konto på Arbetsgivarintyg.nu som är a-kassornas e-tjänst.

Har du inget konto så registrerar du ert företag på deras hemsida, inloggning sker med BankID. När kontot är skapat så får du en API-nyckel och ett arbetsgivar-Id som du sedan registrerar i Fortnox Lön under Inställningar - Lön - Arbetsgivarintyg.

Har du redan ett konto loggar du in som arbetsgivare och hittar API-nyckel och arbetsgivar-Id under “Redigera företag” som du behöver för integrationen mellan Fortnox Lön och Arbetsgivarintyg.nu.

Er API-nyckel och arbetsgivar-Id registrerar ni sedan under Inställningar - Lön - Arbetsgivarintyg och sparar. Integrationen är därefter klar.

Läs mer här:
Vad är arbetsgivarintyg.nu
Jag har redan konto på arbetsgivarintyg.nu
Jag har inget konto på arbetsgivarintyg.nu
Skapa arbetsgivarintyg
Korttidsarbete
Arbetsgivarintyg - Frågor och svar